Thursday, October 05, 2006

Hola Bogarts i Bacalls, avui us parlaré del cine. Aquesta cosa tan rara, gran i petita a la vegada, que és molt i no ocupa lloc.
És dolent el que portem d'any pel que fa a pel:licules estrenades, dons poques pel·Licules m'han arrosegat cap al cine aquesta temporada, han vingut V de Vendettas i Piratas del Caribe 2, productes inflats de diners que no saps perquè encara conserven una mica d'aire fresc i vital, però i es que a part d'això, sembla que cap més pel·licula m'ha emocionat en el que duem d'any.
Atenció.
Amb el que duem d'any, perquè amb el que queda per venir i principis del seguent, fa tota la pinta que un podrà per fi tornar anar al cine i no passar vergonya.
Tres són les pelicules que ultimament m'estan començant a seduir, i UNA, que des de principis d'any que espero.
El tercet que obre aquest post esta constitiuit per: i totes tres per iwal:
The Science Of Sleep ( potser aquesta més que les altres dues)
La nova pel·licula del realitzador michel gondry que hem te enamorat i espero ja en candiletes.

Ja ho veieu, sembla que el director, torna al seu mon personal, si es que mai en va marxar, més aviat sembla que s'hi introdueix altra vegada en profunditat, i deixa anar la seva fantasia, i torna a usar l'estil i els mètodes que va usar amb Human Nature, tot i que aquesta història sembla més dolça, una d'amor, com The Eternal Sunshine of the Spotless MinD, g`ran titul per cert, però aquesta vegada, amb més fantasia encara.

A vere, espero que la peli sigui com imagino en aquestes línies, a la seguent entrega, us parlo de una altre peli.

Estigueu atents!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home