Wednesday, September 27, 2006















Y tu MaMa TamBién. .


Aquesta és una Road-Movie peculiar, i de la qual us en vull parlar per un motiu. La pel.licula en definitiva, com sempre, és l'evolució a que són immersos els tres protagonistes, al llarg d'un trajecte en cotxe, bé, com les road-movies oi?

Però que és el més m'ha captivat d'aquesta pel.licula, dons els paisatges, descobrir una visió de Mèxic molt diferent de la que estem acostumats, mitjançant una successió de paisatges i personatges que hipnotitzen.

A més a més cal amanir-ho amb dos actors en estat de gràcia en aquesta pel.licula, les dos joves estrelles mexicanes; Diego Luna i Gael Garcia Bernal. Potser sorpren més l'actuació del primer que el del segon, a mi, personalment, m'ha sorprés molt el Diego Luna en aquest metratge.

I per acavar deixeu-me que us par-li de la vedette d'aquesta pelicula, una actriu que mai m'ha agradat gaire, però que, deu ni do com enamora, perquè mai l'havia vista tant segura actuant, i perquè havia estat tant guapa com en aquesta pel.licula, la espanyola Maribel Verdú.

Chingale al tequilita cabrón!



1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

potser caldrà mirar-la aquesta!

2:37 PM  

Post a Comment

<< Home