Wednesday, September 20, 2006

pOLaroIDS




pOLaroIDS

Didac 2/15:i aquell dia navegaràs per internet, i buscaràs al horacle la paraula pOLaroIDS, i d'aquesta manera, i només perquè saps que ets un lladre, agafaràs, com només ho fan els que roben, totes les imatges que et siguin videoades, imatges que per suposat NO són teves, n'hi n'has demanat el permís per poseir-les, i així tal com a tu et siguin mostrades, tindràs el DEURE de transmetre a la resta de les persones, el que se t'ha estat ensenyat!!!!

NOTA: Las imagenes son clara y descaradamente recogidas de internet, solo por el placer de colgar ese tipo de imagenes en mi blog, si alguien reconoce alguna y no quiere que se publique aqui, avisen, ni que sea por decir, "que bonita que me quedó esa foto".

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ei, doncs sempre m'han agradat aquest tipus de foto, però, com les digitalitzen, escaners ? Polaroid digital ? On en deuen vendre ? Fa temps que en miro, i no en veig enlloc! :S

5:13 AM  
Blogger D.de.Dídac said...

ei dons, suposo que aquest tipus d'imatges, amb l'scanner que més o menys tothom té a casa, i les digitalitza aixi, pq aquestes són de baixa ressolució.
I jo, de plaques polaroid, i càmeres, sempre a bcn les he vistes, a l'arpi o casanova, nu se, no ho he mirat mai, si ho demanes a berga tmb hen deuen tenir, però segu que et destrossen.
(la butxaca cla)
Salutacions companyero de la pampa. jeje

7:49 AM  

Post a Comment

<< Home