Sunday, January 14, 2007

Hola a tots, i bon diumenge pel dematí, que sempre són abstractes i ben cremats, com els quadres de Yves Klein.
Dons mira, avui rescato aquest pintor, atrapat entremig de la performance i alguna cosa semblant a l'expressionisme abstracte, i a més a més, creador d'una tonalitat de blau, que utilitzava a les seves obres, i que mira, dons a mi ja hem va bé, com que m'agrada aquest color tu.
Llavors avui també m'agradaria linkejar-vos un d'aquests vídeos youtube tant bonics, aquest cop d'una cançó ben especial, que tracta unica i exclusivament del matí d'un tio que també estè una mica penjat, bé una mica no, més ben dit, totalment penjat.

Sid Vicious - Something Else



I es que sid vicious és molta personalitat per encavir-la amb només 2 minuts de videoclip però no passa res, ja en tens prou per adonar-te que és un bon Paxamandurist ( calificació no inscrita en el diccionari oficial de la llengua catalana, però que algun dia aclarariré, i ben properament crec).
Ah si, he de donar les gràcies a n'Alb3rt, que fou el qui, amb gran encert, m'ensenyà aquesta cançó del punkarra Sid Vicious, que més que segurament fou la màxima inspiració per a la recreació del personatge "Viv" dels joves, un altre gran mite paxamandurist.
Amb una de les millors presentacións d'un personatge d'una sèrie de tv. Quina entrada més espectacular.
Ei, i que ven doblada que estava la sèrie al català!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

SID!

10:41 AM  

Post a Comment

<< Home