Wednesday, June 13, 2007

Be seguint aquests dies de esforçosa visuañització de pelis al meu PC, us parlo ara de dues produccions unificades en aquest cas, per el fet temporal d'haverles vistes (QUASI) una rere l'altre, i perquè és una mica les històries; en pols bastant diferenciats, de dos tios que porten vides peculiars i que en definitiva fan la seva i s'ho prenen en calma. jeje

Apa sense cap més interés ni motius per unir aquestes dues pelis, avui ja us deixo amb les imatges corresponents, que sense cap més presentació vindrien a ser dues recomenacións més de cara al setè art.



El Gran Lebowsky

Qui no l'ha vista ja o n'ha sentit a parlar; i es que un immens Jeff Bridges, actuant en una peli com si es passajés pel passadís de casa seva, potser en part perquè la història esta ben escrita i també deliciosament ben desenvolupada. I ostres, perquè te aquesta sensualitat tant poc usual la Julianne Moore, que cada dia que passa m'agrada més.

I Alfie


Un d'aquests remakes que es van posar de moda fins fa poc, tot i que ara s'està passant més cap a l'adaptació indiscriminada de qualsevol joc sèrie novela o el que sigui, pq van veure que en això dels remakes hi perdien peles, pq la gent a diferència del que pensen els grans directius de la indùstria ( que sembla que hi tinguin perdals al cap) no és tonta. Be que tot i això la peli no esta mal, és més hem va sorprendre, per això la poso aqui, amb un Jude Law correcte que fa q et creguis el personatge. Ara haurè de veure l'antiga pq coi, hi surt el Michael Caine, i diuen que es bo en la seva feina no?

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

llegir tot el bloc, bastant bo

4:34 PM  

Post a Comment

<< Home