Wednesday, February 28, 2007

Avui és 28 de Febrer, una cosa que només passa cada quatre anys, temps on, deguda a una conjugació mistica i misteriosa, el gremi de fabricadors de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabtes, i algún que altre diuemenge, pateixen el síndrome anomenat com, ostrestu"cliosi" m'hedeixateldia29defebrer"osi", comunment anomenda com año bisiesto.
Però com que les flors creixen i fan volar el polen, que contajia els que aspiren amb massa força, a vegades enboiren les ments, i fan que les coses apareixin al revés, que a mi, ja hem va bé.
Per fer una porta, s'hi poden dedicar hores, o dies, tot depen de si som amics dels lladres o no, aixi tanmateix, es pot xiular, o cantar una òpera amb alemà.


Aqui us penjo una fulla on hi fet l'esbós per els marcs d'uns quadres que tinc pensats penjar al Bar Freiburg de Berga.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger albert said...

Em temo que el 28 és present a cada any, en canvi el 29, no.
I tot té una explicació completament científica.
La durada d'un any és ni més ni menys que de 365 dies i 6 hores, llavors si sumes 6 hores de quatre anys veuràs que fan 24 hores, d'aquí que cada quatre anys s'afegeixi un dia al febrer. La pregunta curiosa seria més aviat, perquè dimonis celebrem el cap d'any a les 12 de la nit i no a les 6 de la matinada ?
O també, perquè el dia l'hem d'afegir al febrer, i no a l'últim més de l'any , o al març ?

5:31 AM  

Post a Comment

<< Home