Friday, February 16, 2007

Instruccións per cuinar un dia, recepta especial Dídac.

S'agafa un llit i te l'imagines, s'hi poden posar ( això és opcional ), algunes mantes tallades molt finetes, per sobre el llit. Deixes coure lentament i esperes que el sol vagi creixent a l'horitzó, passades 5 o 6 hores, agafeu un gat, que estigui tant cru com sigui possible, i el fiqueu a sobre el llit. En aquest punt de la recepta, jo hauria de sortir d'entre el llit ben despentinat i destrossat anímicament, en aquest cas, podeu seguir ficant els ingradients a continuació.


Seguint a foc lent, es posa un ordinador a la paella, amb una mica d'internet, i esperes de 10 min a 3 hores, també es poden acompenyar amb un pensament de llet amb cacaulat, ben fred tot plegat això si.


Quan el plat comença a estar més despert, s'agafen una pinça d'odi a la humanitat, bastanta resignació i ho remens tot junt amb una mica d'optimisme. S'ha d'anar en compte amb l'optimisme, s'en fica només dues cullarades, no més, que si no es fa el menjar empalagós.


Tot seguit ficas el Dídac a la feina i deixes que es vagi escalfant lentament, just al cap de 6 hores, el treus, i tal com surt, ja es pot servir amb cotxe fins a Avià.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home